• Evenemang idag
Söndag
24
Februari 2019
IOGT-NTO Lund

Dödsdansen 3.0

I det klassiska relationsdramat av August Strindberg möter publiken tre skådespelare, en rumsdesigner och en kock. Dödsdansen 3.0 utspelar sig i en festlokal och publiken blir en del i att göra Strindberg högaktuell runt de dukade borden.
Den specialkomponerade menyn och samvaron omsluter publiken som den röda tråden genom kvällen. Dödsdansen 3.0 är en föreställning där fiktion och verklighet suddas ut. Ett äktenskaps vedermödor och prövningar, rädslor och förhoppningar spelas upp när berättelser kommer upp till ytan igen. De gamla invanda mönstren mellan Alice och Edgar bryts upp när deras vän Kurt kommer på besök och ställer allt på sin spets.
Praktisk information:
Alice och Edgar firar Silverbröllop och de bjuder sina gäster på fest med en vegetarisk matupplevelse i fem serveringar.
Som gäst på Alice och Edgars Silverbröllop får du gärna komma festklädd.
Ta med en liten gåva till brudparet i form av en vegetabilisk ingrediens, ett knippe morötter, en handfull svamp eller en kålrot. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.
Dödsdansen är ett nordiskt scenkonstprojekt mellan Teater Insite från Sverige, Teatergrad från Danmark och Teater TVAZZ från Färöarna. Under våren 2019 turnerar föreställningen genom VASS i Skåne. VASS är ett projekt för att främja fri scenkonsts möjligheter till regional spridning och genomförs och leds av Teatercentrum Södra, Danscentrum Syd och Riksteatern Skåne.
Medverkande: Gunnvá Zachariasen, Ulver Skuli Abildgaard, Matthias Hahne Thorbjörnsson, medföljande kock Miia Suhonen
Regi: Pelle Nordhøj Kann
Dramaturg: Sosha Teperowska
Produktion: Teater Insite
Arrangör: Riksteatern Lund
Föreställningens längd: 2 tim, ingen paus
Föreställningen spelas på IOGT-NTO, Bantorget 5, Lund.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

85 st

har besökt evenemanget på Lund.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(IOGT-NTO). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dödsdansen 3.0, IOGT-NTO

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April