• Evenemang idag
Söndag
7
April 2019
Stenkrossen Lund

Väsen

En fantasifull sci fi-saga för små barn
Ett barn är på väg hem till sin farmor. Mitt i skogen, på stigen där barnet promenerar, har ett märkligt väsen från en annan värld plötsligt dykt upp och hindrar barnet från att ta sig vidare.

Såväl barnet som väsendet blir både överraskade och lite misstänksamma i mötet med den andre. Men så småningom kommer en ömsesidig förståelse mellan de två vitt skilda varelserna att börja växa fram.
Teater 23 presenterar en nyskriven föreställning som tar avstamp i vårt mänskliga behov av att förstå vår omvärld och göra oss förstådda i den. Den unga publiken bjuds in till en magisk värld där både det välkända men också det obekanta och spektakulära ryms.
Väsen har arbetats fram i nära samarbete med förskolebarn i målgruppsåldern genom en serie workshops. Allt från manus och rörelse till material och musik har prövats, utvärderats och utvecklats tillsammans med barnen. Särskild omtanke har lagts på scenrummet och publikplatserna för att skapa både en trygg och spännande upplevelse på teatern. Dessutom har en märklig varelse, ett mystiskt väsen, byggts upp på vår scen.
Medverkande: Gustav Bloom & Björn Löfgren
Regi: Iben West
Musik & ljud: Mika Forsling
Scenografi & kostym: Evelina Johansson
Produktion: Teater 23
Arrangör: Riksteatern Lund
Föreställningens längd: 45 min inklusive efterföljande lekstund
Rekommenderad ålder: för barn 3-5 år

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

144 st

har besökt evenemanget på Lund.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stenkrossen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Väsen, Stenkrossen

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April