Tisdag
5
November 2019
Stenkrossen Lund

Allt som är värt

En upplyftande pjäs om nedstämdhet
Med värme, humor och hits från 1987 till idag tacklas svåra ämnen på ett avväpnande, rörande och roligt sätt. Allt som är värt har snabbt blivit en internationell succé. Upplev en överraskande monolog, där publiken och skådespelaren tillsammans skapar föreställningen!

Det här är historien om en sjuårig pojke, som får veta att hans mamma ligger på sjukhus på grund av att hon inte längre vill leva. För att rädda sin mamma gör pojken gör en lista över allt, som är värt att leva för: 1. Glass. 2. Vattenkrig. 3. Randiga saker. 4. Kung fu-filmer. 5. Berg- och dalbanor… 314 punkter!
Listan fortsätter växa. Och det gör pojken också. Vi följer honom från 1987 till idag, från barn till vuxen, genom skola, kärlek, jobb – genom livet.
Medverkande: Peter Jansson
Av: Duncan Macmillan tillsammans med Jonny Donahoe
Regi: Isak Hjelmskog
Scenografi & kostym: Moa Möller
Arrangör: Riksteatern Lund
Föreställningens längd: 1 tim, ingen paus

Biljetter & tider

Tisdag 5 November 2019 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stenkrossen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Allt som är värt, Stenkrossen

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober