Onsdag
4
December 2019
Lunds Stadsteater Lund

De oroliga

Linn Ullmanns succéroman som teater i regi av Pernilla August
Pappan och dottern sitter med en bandspelare mellan sig. Planen är en gemensam bok. Men åldrandet hinner ikapp pappan och samtalen blir oförutsägbara och splittrade.

De oroliga är en lekfull och utforskande roman om ett barn, som inte kan vänta med att växa upp och om två föräldrar som helst vill vara barn. En berättelse om minnen och glömska och alla historier, som utgör ett liv.
Romanen blev en internationell publik- och kritikersuccé och har nu dramatiserats av Karen-Maria Bille till en pjäs för tre kvinnoroller. "De oroliga" är Pernilla Augusts regidebut.
Medverkande: Rebecka Hemse, Angela Kovacs, Marika Lindström
Regi: Pernilla August
Dramatisering: Karen-Marie Bille
Arrangör: Riksteatern Lund
Föreställningens längd: 1 tim 45 min, ingen paus
Föreställningen syntolkas vid behov:
Om du önskar syntolkning av denna föreställning är det viktigt att du väljer rätt pristyp; ta en av de som heter Syntolkning.
Om du vill ha hjälp med att boka kan du kontakta Biljettbyrån i Lund på 046-13 14 15.
Hela föreställningen kommer att syntolkas.
Syntolken och de som önskar syntolkning träffas på föreställningsdagen kl 18:15 i foajén. Där kommer man att få sina hörlurar av syntolken. Hörlurarna funkar var som helst i salongen. De kommer även att gå in och få en introduktion av föreställningen i salongen innan den börjar.

Biljetter & tider

Onsdag 4 December 2019 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. De oroliga, Lunds Stadsteater

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November