• Evenemang idag
Lördag
22
Februari 2020
Lunds Stadsteater Lund

Musical Highlights vol. 13

Det bästa från över 20 musikaler!
Många som gillar musikaler kommer att bli glada. Den framgångsrika produktionen "Musical Highlights", som varit inspirerande för musikentusiaster i ett antal år kommer att turnera igen under våren 2020 med ett nytt program och ny cast.

"Musical Highlights" fokuserar på artisternas styrkor och ett programval som gör kvällen till en riktig upplevelse för varje musikalälskare. Endast höjdpunkterna erbjuds, för vilka man annars måste göra många och även kostsamma resor till de olika musikstäderna. Musikalen kommer med "Musical Highlights" till musikälskare - detta utgör kvaliteten och succén på konserten.
Våra utmärkta engelskspråkiga sångare och sångerska, med framgångar på de stora musikalscenerna, inspirerar i en nästan tre timmars rasande gala med sin fascinerande resa igenom musikalernas värld.
De olika musikstilarna ser till att alla besökare känner sig underhållna på en hög och varierande nivå. Musikaliska höjdpunkter varje minut med uttrycksfulla röster och stor närvaro på scenen. Emotionella ballader, svängig popmusik och dramatiska melodier - allt på en kväll, i en livlig show med riktiga musikaliska höjdpunkter.
Om du gillar musikaler med olika musikstilar, är du på rätt ställe med "Musical Highlights" och kan se fram emot en underhållande och livlig kväll med bra röster och välkända sånger.
Arrangör: Lycke Events AB
Föreställningens längd: 2 tim 45 min, inkl paus

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Musical Highlights vol. 13, Lunds Stadsteater

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari