• Evenemang idag
7-7
Nov 2021
Lunds Stadsteater Lund

Så funkar det - The show! Med Anders & Måns

På grund av CORONA (COVID-19) har eventet flyttats fram ännu en gång. Nytt datum är 7 november 2021. Köpt biljett gäller. Mer information kommer att mailas ut till den mailadress som användes vid biljettköpet.
I höst åker succéföreställningen Så funkar det – The show! ut på vägarna igen
Hur har får påverkat vårt sätt att räkna? Vad har Karl XII och the Who gemensamt och varför bör finnarna tacka Sverige för sin goda nattsömn?
I snart tjugo år har Anders och Måns levererat faktabaserad humor under rubriken ”Så funkar det”. Vi har sett dom i tv, hört dom i radio och i podd. Nu levererar de sin faktabaserade underhållning i ännu ett format – en sprudlande scenshow!
Med hjälp av mätstickor, internet, telefonsamtal, sång, dans och en och annan gissning tar Anders och Måns reda på precis vad som helst. Den som kommer får se.

Skrivet om Så funkar det – The Show!:
“Ett enda långt vrålgarv.”
NT
”Med närvaro, värme och absurditeter för Anders och Måns publiken att tappa andan av skrattattacker, från första till sista minuten. Det är inte bara roligt när de botaniser i de mest obskyra uppslagsverken, det blir också både allmänbildande och svängigt.”
Norran
”När Anders Johansson och Måns Nilsson gör stundtals blixt-och-dundrande scenshow av sin populära P1-sända podd sker saker i ett rasande tempo. Det är ingen ände på frågvisheten och med milt vansinne lockar radarparet till oavbrutna skratt och applåder i nästan två timmar.”
Östgöta-Correspondenten
”Publiken älskar Anders och Måns.”
NLT
“Anders och Måns är i lysande form.”
Sydsvenskan
”Anders och Måns har humor som kan fängsla ett helt konserthus.”
Aftonbladet

Citat av Anders & Måns:
”Nu har vi testat så vi vet att det här är roligt. Lite som bearnaisesås.”
Anders
”Den perfekta julklappen om det hade varit jul snart”
Måns
Om Anders & Måns
Komikerduon Anders & Måns har arbetat tillsammans i snart 20 år. Vi har hört dom i radioprogram som Wallraff, Så funkar det och Morgonpasset i P3. Vi har sett dem i tv med program som Fråga Anders och Måns, Succéduon m.fl.
Anders Johansson är programledare, komiker och lite undernärd. Förutom att resa runt som stå-upp komiker har vi sett honom i Bäst i test, Parlamentet, i Djursjukhuset eller som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan och snart som Ragnar Vanheden i nya Jönssonligan.
Måns Nilsson är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att slippa känna efter. Kanske har ni sett honom på Hemköp Triangeln.
Hösten 2020 följer Anders & Måns upp de hyllade föreställningarna Primater med Topplån och Nu har vi väl trevligt med föreställningen Så funkar det – The show.
Arrangör: Somrig Ostsås AB
Föreställningens längd: ca 2 tim, ingen paus
Rekommenderad ålder: man bör vara över 11 år
Ledsagare: Ledsagare till funktionshindrad går gratis, men måste ha en biljett. Kontakta Biljettbyrån på 046-13 14 15.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Så funkar det - The show! Med Anders & Måns, Lunds Stadsteater

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober