• Evenemang idag
2-3
Okt 2020
Lunds Stadsteater Lund

Så funkar det - The show! Med Anders & Måns

Höstturné för Så funkar det - The show med Anders & Måns
Förra veckan hade humorduon Anders och Måns showvariant av succéprogrammet Så funkar det turnépremiär. Föreställningen fick ett fint mottagande med lovord som “Anders och Måns har humor som kan fängsla ett helt konserthus.” (Aftonbladet) och “en riktigt lyckad humorkväll som dessutom bjuder på en avslutning man sent kommer att glömma.” (Skånska Dagbladet). Nu är det klart att det blir en fortsättning i höst. Vårens föreställningar är i princip slutsålda och hösten innebär några återbesök men även många nya stopp. Biljetterna till höstturnén för Så funkar det - The show finns ute nu.

Vill du veta hur sjöväderrapporten påverkat din karriär och på vilket sätt bröd och landsgränser hör ihop? Undrar du måhända på vilket sätt fåraherdar varit besvikna på ordet många eller varför posten borde sluta inspireras av marina däggdjur. Så funkar det – The show har svaren! Eventuellt.
I snart tjugo år har Anders Johansson och Måns Nilsson levererat faktabaserad humor under rubriken ”Så funkar det”. Vi har sett dem i tv, hört dem i radio och i pod. Våren och hösten 2020 levererar de sin faktabaserade underhållning i ännu ett format – en sprudlande scenshow. Med hjälp av mätstickor, internet, telefonsamtal, sång, dans och en och annan gissning svarar Anders och Måns på publikens frågor. Den som kommer får se.
– Polisen stoppade oss och sa att vi hade för många lampor i bilen. Hur kan man ha för många lampor? undrar Anders.
– Nu när vi strukit numret om kroppsdoft kanske vi kan få in lite om min relation till träd i stället, säger Måns.
– Vår stora kattdräkt sitter fortfarande fast i Wuhan. Till hösten ska det vara löst, konstaterar regissören Adde Malmberg.
Arrangör: Somrig Ostsås AB
Föreställningens längd: ca 2 tim, ingen paus
Rekommenderad ålder: man bör vara över 11 år
Ledsagare: Ledsagare till funktionshindrad går gratis, men måste ha en biljett. Kontakta Biljettbyrån på 046-13 14 15.

Biljetter & tider

Fredag 2 Oktober 2020 19:30 Boka hos Ticketmaster
Lördag 3 Oktober 2020 20:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

1093 st

har besökt evenemanget på Lund.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Så funkar det - The show! Med Anders & Måns, Lunds Stadsteater

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter