• Evenemang idag
Onsdag
18
December 2019
Lunds Stadsteater Lund

Timo Räisänen tolkar julen

Julen står redan för dörren, och allas vår Timo Räisänen gör sig redo att tolka den! Under turnéparollen ”Timo Räisänen tolkar Julen” bjuds både nya och klassiska låtar, så väl som helt nyskrivna framtida jul-klassiker i ett manér vi aldrig tidigare sett Timo.
Timo Räisänen är en sann entertainer – en komiker som lockar till skratt, och hinderslöst för publiken rakt in i det sällsamma allvaret.
Med bland annat megahiten “Fear No Darkness Promised Child” i sin gedigna låtkatalog har Timo, också tack vare hundratals genomförda gig, gjort sig ett namn som en av Sveriges största soloartister.
Under de senaste åren har Timo släppt sin svenska debut samt turnerat i flertalet sättningar; med sin trio, fullt band, som soloartist och med konceptet ”Timo sjunger Ted”.
– Jag kommer, tillsammans med mina vänner Pär och Rebecka, spela skiten ur några av de mest älskade, och kanske missförstådda, låtarna i julrepertoaren. Allt kan hända och Mössens Julafton har aldrig iklätts en ösigare och mer kärleksfull skrud, säger en skrattande Timo.
2018 och 2019 såg vi honom framföra En Timokonsert, där han sammanfattade karriären så här långt i en “Timo extra allt-föreställning”.
Under sommaren som gått har Timo underhållit tusentals personer i hela landet i alla de olika sättningarna och med samma fingertoppskänsla och showmanship som alltid.
Föreställningen presenteras av Blixten & Co
Konsertens längd: ca 2 tim inkl paus
Dörrarna öppnar kl 18:30, konserten börjar kl 19:30.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Timo Räisänen tolkar julen, Lunds Stadsteater

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti