Fredag
9
Oktober 2020
Lunds Stadsteater Lund

Vilket sammanträffande - En magisk show med och av Algot Klang

På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har arrangören, Algot Klang, bestämt att flytta sin föreställning till hösten.
Föreställningen som skulle ha ägt rum på Lunds Stadsteater den 20 mars flyttas till den 9 oktober kl.19.00.
Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet och behöver inte bytas.
Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta då Biljettbyrån för återköp senast den 20 april. Efter detta datum återköps inga biljetter.
Biljettbyråns kontaktuppgifter:
Tel. 046-13 14 15
Mail: biljettbyran@lund.se

I den nyproducerade showen Vilket sammanträffande¿ tar Algot Klang dig in i magins underbara värld. Under 75 minuter fyllda av magi och ordkonst utlovas såväl nagelbitande spänning som befriande skrattfest i en perfekt blandning. Alla val du gör i vardagen som först upplevs som frivilliga är inte alltid det, trots att du kanske tror dig ha kontroll. När du gör dina val blir du ofta påverkad utan att du märker det. Oavsett hur vi blir påverkade ställs vi varje dag inför många val, vissa mer avgörande än andra.
I magiföreställningen Vilket sammanträffande¿ kommer du att få flera val och därmed möjlighet att påverka showen. Kanske blir just ditt val färgat av det du läser här och nu eller också är det faktiskt ett fritt val.
Algot Klang har överösts med beröm för sin scennärvaro och sitt sätt att fånga publiken från första sekund. Med flera tidigare soloföreställningar i bagaget anländer han nu till Lund!
Boka biljetter till världspremiären av Vilket sammanträffande¿ idag!
Arrangör: Algot Klang
Föreställningens längd: 80 min, ingen paus

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Vilket sammanträffande - En magisk show med och av Algot Klang, Lunds Stadsteater

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober