• Evenemang idag
Torsdag
27
Augusti 2020
Lunds Stadsteater Lund

Mia Törnblom – Sårbar & Superstark

Eventet är flyttat! Köpt biljett gäller till nya datumet.
Föreställningen som skulle ha ägt rum på Lunds Stadsteater den 27 april flyttas till den 27 augusti kl. 18.00. Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet och behöver inte bytas.

Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet måste du kontakta Biljettbyrån för återköp senast den 27 maj. Efter detta datum återköps inga biljetter.
Biljettbyråns kontaktuppgifter:
Tel. 046-13 14 15
Mail: biljettbyran@lund.se

En helt ny inspirationsföreställning med Mia Törnblom där hon på ett generöst och ärligt sätt inspirerar till kraften av att ta makten över sitt eget liv.
Med hjälp av humor, generositet och konkreta metoder visar Mia hur du tränar upp din mentala styrka, får mer energi och blir trygg i dig själv. Insiktsfullt och modigt berättar hon om vikten av att se sårbarheten som en styrka, om vad styrka egentligen innebär och om hur vi blir fria ifrån skam. Hon delar generöst med sig av vikten av att försonas med det förflutna, sätta gränser och se vår egen del i konflikter.
I denna föreställning vill hon inspirera dig att släppa alla fasader och våga visa sårbarhet för att få ett ännu rikare liv, fyllt av kärlek, glädje, kreativitet och äkthet. Med humor och klokskap visar Mia den påverkanskraft vi har över våra val, våra relationer, vår hälsa
och framtid. Oavsett vad som tidigare har varit så är det vi själva som har makten över hur vi leder oss själva framåt, vårt självledarskap - vill vi så kan vi fortsätta utvecklas hela livet!
Mia är en av Skandinaviens främsta inspiratörer och utbildare. Hon har vunnit pris som årets talare i Sverige och i Norge. Hon är författare till elva böcker om självledarskap och ledarskap. Mia har en smittande positiv energi och är ofta det avgörande startskottet när det är dags att hitta nya riktningar och förhållningssätt till tillvarons utmaningar.
Låt dig inspireras av Mias kraftfulla metoder och verktyg. Hitta motivationen att investera i dig själv och i din egen utveckling.
Arrangör: Talking Minds AB
Föredragets längd: 90 min, ingen paus
www.talkingminds.se

Biljetter & tider

Torsdag 27 Augusti 2020 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mia Törnblom – Sårbar & Superstark, Lunds Stadsteater

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober