Onsdag
4
November 2020
Magle Konserthus Lund

A vocal band experience - med Pros & Cons

Eventet är flyttat. Köpt biljett gäller till nya datumet. Information om återlösen av biljetter har skickats till den mailadress som användes i samband med biljettköp.
Pros & Cons presenterar sitt omtalade program för första gången på hemmaplan i Lund
Pros & Cons är vokalbandet från Lund, som med endast sina röster och ljudteknik skapar en fantastisk musik- och scenupplevelse. Gruppen har genom åren vunnit internationellt erkännande och turnerat i Sverige och Europa. De har gjort teveframträdanden, vunnit utmärkelser och nått en publik världen över med sin musik, som tar avstamp i det svenska musikundret. Genom att samarbeta med världens främsta vokalmusikproducent och kontinuerligt testa gränserna för vad man kan åstadkomma med modern ljudteknik har gruppen etablerat sig som Sveriges främsta vocal band. En konsert i två akter med musik från svenskt 1700-tal fram till idag.
Arrangör: Stiftelsen Castrénianum Lundense
Konsertens längd: 1 tim 30 min, inkl paus
Ledsagare: Ledsagare till funktionshindrad går fritt, men måste ha en egen biljett. Kontakta Biljettbyrån på 046-13 14 15.
Ev. kvarvarande biljetter säljs i entrén 1 tim före konserten. Endast kontant-eller swishbetalning är möjlig på Magle Konserthus.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

241 st

har besökt evenemanget på Lund.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Magle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. A vocal band experience - med Pros & Cons, Magle Konserthus

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober