• Evenemang idag
Onsdag
11
Mars 2020
Stenkrossen Lund

It's Cold and There's no Music

En framtid där varje mänsklig interaktion är analyserad in i minsta detalj och styrd till perfektion. Vill vi ha det så? Hur förklarar vi då för en artificiell intelligens vad det innebär att vara människa bortom logiken?
It’s Cold and There’s No Music är ett poetiskt verk om robotar, ensamhet och vårt behov av tröst i en värld vi inte vet vart den är på väg styrd av värden vi inte tror på.
Två dansare på scen använder motion capture-dräkt för att interagera med en animerad artificiell intelligens. Dräktens data livestreamas till projektioner så att dansarna kan turas om att vara den, prata med den, förklara vad det är att vara människa med alla verktyg de har som konstnärer. Tillsammans skapar de en hyllning till det som är omöjligt att förklara och som vi inte vet exakt vad det är förrän vi förlorat det.
Titeln är en rad ur en Tom Waits-låt om en ung kvinnas spruckna dröm om lycka. Hon dansar ensam i kylan och utan musik. Kanske låter det ödsligt, men det är så hon uttrycker hoppet hon en gång hade och avståndet mellan det hon sökte och det hon fick. Kanske kan vi hitta något i dansen?

Medverkande artister: Sara Ribbenstedt & Khamlane Halsackda
I samarbete med Stenkrossen & Lunds Kommun
Produktion: Bombina Bombast
Arrangör: Riksteatern Lund
Föreställningens längd: 45 min, ingen paus

Biljetter & tider

Onsdag 11 Mars 2020 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stenkrossen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. It's Cold and There's no Music, Stenkrossen

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars