• Evenemang idag
Torsdag
3
September 2020
Magle Konserthus Lund

Byn (tidigare Sånger och serenader)

Eventet är flyttat. Konserten hette från början Sånger och serenader och skulle genomförts 29 april, men har flyttats fram. Titel och musikstycken är annorlunda. Du som har köpt biljett till Sånger och Serenader kan använda den till det nya datumet. Information om återlösen av biljetter har skickats till den mailadress som användes i samband med biljettköp.
Medverkande
Vokalharmonin (12 sångare)
Blåsmusiker och slagverkare
Musica Vitae, stråkorkester
Fredrik Malmberg, dirigent
Örjan Fahlströms nyskrivna stycke ”Händelser vid Ecksträsk” bygger på Sara Lidmans genombrottsroman ”Tjärdalen”. Med tydlig inspiration från jazzenens tonspråk presenteras här en fascinerande föreställning där Musica Vitae musicerar tillsammans med några av Nordens främsta jazzmusiker.
Arrangör: Stiftelsen Castrénianum Lundense
Konsertens längd: 1 tim 30 min, inkl paus
Ledsagare: Ledsagare till funktionshindrad går fritt, men måste ha en egen biljett. Kontakta Biljettbyrån på 046-13 14 15.
Ev. kvarvarande biljetter säljs i entrén 1 tim före konserten. Endast kontant-eller swishbetalning är möjlig på Magle Konserthus.

Biljetter & tider

Torsdag 3 September 2020 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

202 st

har besökt evenemanget på Lund.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Magle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Byn (tidigare Sånger och serenader), Magle Konserthus

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter