• Evenemang idag
13-20
Jun 2021
Guidade turer i Lund Lund

Skogsbad i Dalby Söderskog

Skogens unika atmosfär är ren medicin för såväl kropp som själ. Bland annat hjälper den oss att bli av med stress och stärker immunförsvaret, visar entydig forskning.
Begreppet "forest bathing" har ingenting att göra med vatten, och är mer än bara ett poetiskt sätt att beskriva en promenad i skogen, något människan naturligtvis gjort i alla tider, om än aldrig mindre än idag.
Baserat på en mängd forskning som visar skogsatmosfärens hälsobringande effekter har man i Japan myntat begreppet "Shinrin-Yoku" som ordagrant betyder "ta in skogens atmosfär".
Det kretsar kring något så enkelt som att tyst promenera och utforska, och vara medvetet inställd på- och ha alla sinnen vaket öppna för - varje ljud, doft, färg och "känsla" av skogen, i all sin surrande biologiska mångfald.
Samlingsplats: Parkeringsplatsen Dalby Söderskog
Praktisk info: Vandringen är lätt. Det är dock något lerigt vid regn, så rejälare skor rekommenderas. Ta även med sittunderlag, en varm tröja och något varmt att dricka.
Turens längd: 3 tim
Försäljningsstopp: Biljetter säljs fram till kl 20 kvällen före turen.

Biljetter & tider

Söndag 13 Juni 2021 08:00 Boka hos Ticketmaster
Söndag 20 Juni 2021 08:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Guidade turer i Lund). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Skogsbad i Dalby Söderskog, Guidade turer i Lund

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni