• Evenemang idag
2-4
Jul 2021
Sommarlund Lund

Väsenvandring

Välkomna till Torna Hällestad för en rolig bi- och humlesafari i Trollskogen med vår guide, Hjalmar. Vi går även till Björkens dal och spanar på grodor och fåglar – och pratar om allt spännande som händer i skogen. För att hjälpa våra vilda bin och humlor att hitta någonstans att bo avslutar vi safarin med att snickra humleholkar och små bihotell som vi sätter upp, eller tar med oss hem.
Plats: Naturum Skrylle
Tid: 11:00-12:00
Viktig information:
Om du får förhinder är vi tacksamma om du avbokar din biljett, så att den kan bli tillgänglig för någon annan. Hör av dig till Visit Lund AB på 046-13 14 15 eller info@visitlund.se
Tänk också på att bara besöka våra evenemang om du är symptomfri. Väl på plats ber vi dig hålla avstånd till andra besökare och Sommarlunds personal.
Varje person kan som mest boka fyra platser åt gången. Du väljer själv om du vill skriva ut din biljett eller visa den i mobilen. För dig som vill ha hjälp att förhandsboka din biljett hänvisar vi till Visit Lund på telefon 046-13 14 15.
Ha gärna lite extra tålamod med att vi med kort varsel kan behöva ändra i programmet. På vår hemsida www.sommarlund.se hittar du all information om eventuella ändringar.
Varmt välkommen!

Biljetter & tider

Fredag 2 Juli 2021 11:00 Boka hos Ticketmaster
Söndag 4 Juli 2021 11:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

33 st

har besökt evenemanget på Lund.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sommarlund). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Väsenvandring, Sommarlund

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September