• Evenemang idag
5-6
Jul 2021
Sommarlund Lund

Kom och prova på linoleumtryck

Konstnären Lisa Formare lär er hur ni ritar upp motiv och karvar ut i den mjuka mattan. Sedan trycker vi på papper så mycket vi hinner. För både barn och vuxna.
Plats: Torna Hällestad Lanthandel
Tid: 15:00-17:00
Viktig information:
Om du får förhinder är vi tacksamma om du avbokar din biljett, så att den kan bli tillgänglig för någon annan. Hör av dig till Visit Lund AB på 046-13 14 15 eller biljettbyran@visitlund.se
Tänk också på att bara besöka våra evenemang om du är symptomfri. Väl på plats ber vi dig hålla avstånd till andra besökare och Sommarlunds personal.
Varje person kan som mest boka fyra platser åt gången. Du väljer själv om du vill skriva ut din biljett eller visa den i mobilen. För dig som vill ha hjälp att förhandsboka din biljett hänvisar vi till Visit Lund på telefon 046-13 14 15.
Ha gärna lite extra tålamod med att vi med kort varsel kan behöva ändra i programmet. På vår hemsida www.sommarlund.se hittar du all information om eventuella ändringar.

Varmt välkommen!

Biljetter & tider

Måndag 5 Juli 2021 15:00 Boka hos Ticketmaster
Tisdag 6 Juli 2021 15:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

94 st

har besökt evenemanget på Lund.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sommarlund). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kom och prova på linoleumtryck, Sommarlund

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September