• Evenemang idag
Fredag
9
Juli 2021
Sommarlund Lund

Utanför stadsvallen

Vi vandrar via Östertull genom bland annat Östra kyrkogården, Professorsstaden, Norra kyrkogården och Holmbergska parken för att avsluta vid Bantorget. Under turen stannar vi till vid byggnader och minnesmärken som påminner oss om Lunds historia. Vi gör flera stopp för guidning och ett lite längre för medhavd fika. Vandringen leds av Agneta Eriksson.
Skor och klädsel efter väder.
Plats: Samling vid Coop, Mårtenstorget
Tid: 10:00-14:00
Längd: 8 km
Viktig information:
Om du får förhinder är vi tacksamma om du avbokar din biljett, så att den kan bli tillgänglig för någon annan. Hör av dig till Visit Lund AB på 046-13 14 15 eller info@visitlund.se
Tänk också på att bara besöka våra evenemang om du är symptomfri. Väl på plats ber vi dig hålla avstånd till andra besökare och Sommarlunds personal.
Varje person kan som mest boka fyra platser åt gången. Du väljer själv om du vill skriva ut din biljett eller visa den i mobilen. För dig som vill ha hjälp att förhandsboka din biljett hänvisar vi till Visit Lund på telefon 046-13 14 15.
Ha gärna lite extra tålamod med att vi med kort varsel kan behöva ändra i programmet. På vår hemsida www.sommarlund.se hittar du all information om eventuella ändringar.
Varmt välkommen!

Biljetter & tider

Fredag 9 Juli 2021 10:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

43 st

har besökt evenemanget på Lund.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sommarlund). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Utanför stadsvallen, Sommarlund

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September