• Evenemang idag
Lördag
9
Oktober 2021
Mejeriet Lund

Svenska Akademien

Svenska Akademien flyttar hela sin svenska turné till hösten 2021. Detta på grund av läget i världen och med de restriktioner som finns.

Turnén var från början tänkt till våren 2020 men flyttades till hösten. Nu tvingas Svenska Akademien meddela att även dessa datum flytts fram, till hösten 2021.

- Det känns såklart jättetråkigt att vi återigen måste skjuta upp spelningarna. Men samtidigt känns det väldigt rätt. Nu är inte läge för den typen av trånga och svettiga inomhuskonserter som vi älskar att göra. Vi skjuter fram allt till efter sommaren och hoppas det ska funka då hälsar Sture.

Kommande konserter för bandet Svenska Akademien 2021:
Fre 17 sept Nalen Klubb, Stockholm
Lör 18 sept Arbis Bar & Salonger, Norrköping
Lör 9 okt Mejeriet, Lund
Alla biljettköpare kommer få detaljerad information via mejl.

Svenska Akademien firar 20 år som liveband. Det legendariska hiphopreggaebandet firar detta genom att ge sig ut på vägarna och spela på några av sina absoluta favoritscener, men håll även ögon och öron öppna efter nytt material från Sveriges mest spelglada band!

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Mejeriet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Svenska Akademien, Mejeriet

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober