• Evenemang idag
Fredag
29
Oktober 2021
Mejeriet Lund

Johnossi

Johnossi tvingas än en gång flytta sin turné, den här gången till hösten 2021. Detta på grund av läget i världen med de restriktioner som finns.

Turnén var från början tänkt till våren 2020. Flera av turnéns konserter i Sverige var på förhand slutsålda och biljetterna kommer gälla på höstens nya datum.

- Det kommer förmodligen inte som en överraskning att vi än en gång tvingas vi flytta fram vår turné.
Det har varit ett jobbigt år men vi har försökt göra det bästa av situationen. För oss betyder det att skriva och spela in massor med ny musik. När turnén drar igång kommer det också ny musik från oss.
Tills vi ses igen, ta det lugnt och ta hand om varandra.

/John och Oskar

I februari 2020 kom Johnossis sjätte album, ”Torch // Flame” En skiva fylld med John Engelbert och Oskar ”Ossi” Bondes direkta och råa rock. Sedan dess har duon släppt "Wrecking Ball" och sin första låt på svenska "Eld // Ljus". Bandet är i skrivande stund återigen i studion och jobbar på ny musik.

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Mejeriet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Johnossi, Mejeriet

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Mars