• Evenemang idag
Måndag
20
Juni 2022
Sommarlund Lund

Vandring i Strindbergs Lund

I år är det 125 år sedan August Strindbergs klassiska romaner Inferno utgavs och Legender skrevs. Världslitteratur med stark anknytning till Lund: Inferno skrevs i Lund och Legender utspelar sig i Lund. Alltets Niklas Hansson gör en dramatiserad vandringsföreställning som tar er till platser i Lund som är förknippade med Strindbergs infernokris.
Plats: Grönegatan 10
Turens längd: 1 tim
Viktig information:
Om du får förhinder är vi tacksamma om du avbokar din biljett, så att den kan bli tillgänglig för någon annan. Hör av dig till Visit Lund AB på 046-13 14 15 eller info@visitlund.se
Varje person kan som mest boka fyra platser åt gången. Du väljer själv om du vill skriva ut din biljett eller visa den i mobilen. För dig som vill ha hjälp att förhandsboka din biljett hänvisar vi till Visit Lund på telefon 046-13 14 15.
Varmt välkommen!

Biljetter & tider

Måndag 20 Juni 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sommarlund). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Vandring i Strindbergs Lund, Sommarlund

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli