• Evenemang idag
27-29
Jun 2022
Sommarlund Lund

Död eller bot och bättring

En historisk vandring om läkekonst, friskvård och Apoteket Svanen genom fem sekler i Lund. Vi passerar Helgo Zettervalls villa, där ”Lufthopperiet” en gång hade sin verksamhet. Därefter tar vi oss upp till Helgonabacken – i början av 1800-talet centrum för brunnsdrickning. På vandringen ner mot apoteket stannar vi till vid Gamla kirurgen på Södra lasarettsområdet, fortsätter ner till Universitetsplatsen, där Botaniska trädgården en gång låg, och avslutar utanför det nyrenoverade Apoteket Svanen.
På vandringen ner mot apoteket stannar vi till vid Gamla kirurgen på Södra lasarettsområdet, fortsätter ner till Universitetsplatsen och avslutar utanför det nyrenoverade Apoteket Svanen.
Plats: Start hörnet Sandgatan-Paradisgatan. Avslutas utanför Apoteket Svanen
Turens längd: ca 1 tim 30 min
Viktig information:
Om du får förhinder är vi tacksamma om du avbokar din biljett, så att den kan bli tillgänglig för någon annan. Hör av dig till Visit Lund AB på 046-13 14 15 eller info@visitlund.se
Varje person kan som mest boka fyra platser åt gången. Du väljer själv om du vill skriva ut din biljett eller visa den i mobilen. För dig som vill ha hjälp att förhandsboka din biljett hänvisar vi till Visit Lund på telefon 046-13 14 15.
Varmt välkommen!

Biljetter & tider

Måndag 27 Juni 2022 13:00 Boka hos Ticketmaster
Onsdag 29 Juni 2022 17:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sommarlund). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Död eller bot och bättring, Sommarlund

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli