• Evenemang idag
7-7
Jul 2022
Sommarlund Lund

Streetcorner workshop

Var med och skapa en väggmålning från skiss till färdigt resultat! Lär dig alla steg för hur du kan genomföra en muralmålning. Vi jobbar i grupp och målar en vägg tillsammans under denna workshop med invigning på eftermiddagen. Du målar tillsammans med Streetcorner, en förening som arbetar med kollektiv muralmålning. Workshopen arrangeras i samarbete med Skissernas Museum som i sommar visar utställningen ”The Return of Finsta” med lundagraffitikonstnären Finsta (Finn Hallin).
Plats: Stenkrossen, innergården
Workshopens längd: 1 tim 30 min
Viktig information:
Om du får förhinder är vi tacksamma om du avbokar din biljett, så att den kan bli tillgänglig för någon annan. Hör av dig till Visit Lund AB på 046-13 14 15 eller info@visitlund.se
Varje person kan som mest boka fyra platser åt gången. Du väljer själv om du vill skriva ut din biljett eller visa den i mobilen. För dig som vill ha hjälp att förhandsboka din biljett hänvisar vi till Visit Lund på telefon 046-13 14 15.
Varmt välkommen!

Biljetter & tider

Torsdag 7 Juli 2022 09:00 Boka hos Ticketmaster
Torsdag 7 Juli 2022 11:00 Boka hos Ticketmaster
Torsdag 7 Juli 2022 13:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sommarlund). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Streetcorner workshop, Sommarlund

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli