Fredag
1
Juli 2016
Mejeriet Lund

Klubb Riff

Denna ljuva sommarkväll är Riff uppdelat i två läskande bitar. Första delen är en grillbuffé, till vilken man behöver skaffa sig en förköpsbiljett. Andra delen är spritt språngande galen dans och hur galet är det med förköp? Nej, ska man bara till dansen betalar man i dörren!

RIFF GRILLFESTEN
[Öppnar 18.30]
Det optimala sättet att ladda för en lång, het danskväll! Mejeriets kökschef Ola dukar fram an riklig och grillbuffé, som du plockar av efter tycker och smak. Baren står redo med något gott att dricka därtill. Och självklart hoppas vi på välvilliga vädergudar, så alla kan njuta av Mejeriets sommarterrass. För stämningen svarar – förutom du själv – en trio gentlemän. Med traditionell irländsk musik och sånger, spelade som på en pub i ett regnigt och blåsigt Irland, skapar de en härlig atmosfär, oavsett om vi sitter ute eller inne!

Paddy Lawless – banjo fiol
Lars Nilsson – durspel
Daniel Johansson – irländsk bouzouki

SOMMARDISCOT EFTER GRILLFESTEN
[Öppnar 20.00/Börjar 21.00]
Precis i skarven mellan allt student- och midsommarfirande och semestrarna, bjuder Riff in till sommarens stora discofest! Alltid extra mysigt på Mejeriet vid den här årstiden; dansa dig skönt svettig i stora salen och njut sedan något gott att dricka i vår terassbar. Den här gången är det en riktig DJ-räv som sköter musiken – Calle Browall, med rötter både på AF och i radion.
Som traditionen bjuder, inleder kvällen med en stadig och välsmakande grillbuffé för de som vill och hinner boka innan biljetterna tar slut.

VÄLKOMNA!

Läs mer på http://kulturmejeriet.se

I siffror

3857 st

har besökt evenemanget på Lund.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Mejeriet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Klubb Riff , Mejeriet

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November