• Evenemang idag
Lördag
5
November 2022
Folkparken Rotundan Lund

At the Proms

Hemvärnets musikkår Lund välkomnar er till ännu en AT THE PROMS-konsert!
Solist i år är musikalartister Andreas Eldeen från Malmö. Låt fantasin ta dig med till förebilden i Royal Albert Hall. Med brittisk musik och klassiska PROMS-inslag som Pomp and Circumstance bjuder musikkåren på härlig feststämning.

Gästartisten Andreas har gjort ett flertal roller på Malmö Opera, bl a Moritz i Spring Awakening, Spider och titel­rollen i Jekyll & Hyde, Enjolras i Les Misérables, Thomas i Jesus Christ Superstar, Frid i Sommarnattens leende, Liberius i Doktor Zjivago och Husein i Tusen och en natt. Malmöpubliken kunde senast se Andreas som Judas iJesus Christ Superstar på Malmö Live, och den här säsongen medverkar han i Så som i himmelen.
Hemvärnets musikkår Lund är en av de äldsta hemvärnsmusikkårerna i landet. Kåren bildades 1942. Då bjöds musik främst i samband med hemvärnets aktiviteter. Nu bedriver kåren även en omfattande egen konsertverksamhet i kyrkor och konsertsalar men också på gator och torg. I militärmusikaliska sammanhang spelar vi bl.a. för Södra skånska regementet (P7) och 46:e hemvärnsbataljonen, dit musikkåren tillhör.
Arrangör: Hemvärnets Musikkår Lund
Konsertens längd: 2 tim 30 min, inkl paus
I pausen kommer det att finnas möjlighet att köpa förfriskningar.

Biljetter & tider

Lördag 5 November 2022 16:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

91 st

har besökt evenemanget på Lund.info
Boenden närmast Folkparken Rotundan natten mellan 29 och 30 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkparken Rotundan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. At the Proms, Folkparken Rotundan

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November