• Evenemang idag
20-20
Nov 2022
Lunds Stadsteater Lund

Nya Svenska Ord - En standupföreställning med David Sundin

David Sundin är en av Sveriges mest älskade tv-personligheter och under våren 2022 spelar David sin hyllade standupföreställning Nya Svenska Ord runtom i landet. Men det blir inte slutet för Nya svenska ord, utan efter publikrusningen förlängs turnén med en sista spelsäsong i höst. Den 20 november kommer David till Lunds Stadsteater! Med sig tar han nykomponerade ord som han kommer att presentera för sin publik.
– Jag kommer i den här föreställningen att försöka lansera ett gäng ord som jag tycker saknas i det svenska språket, säger David. Till exempel finns det inget bra ord för att beskriva "stulen fruktkompott" – det är ju långt och ganska krångligt att säga. Då är det ju mycket enklare att säga ”snylt” tycker jag. Förutom det blir det helt nyskriven standup och säkert en och annan klassiker.
Nya svenska ord är en rolig och charmig föreställning som sammanfattar David Sundins åtta år som standup-komiker, med nya ord, nya observationer samt gamla godingar till skämt.
Föreställningen skulle ha haft premiär hösten 2020, men sköts upp på grund av pandemin. Under hösten 2021 blev det 35 föreställningar runt om i Sverige och under 2022 blir det ytterligare 39.
Om David Sundin
David Sundin är en av Sveriges mest älskade tv-personligheter, tack vare succéer som Bäst i test, 2021 års julkalender En hederlig jul med Knyckertz och Melodifestivalen, och 2022 utsågs han till Årets manliga programledare på Kristallengalan. David har varit en del av den svenska humorscenen sedan början av 2000-talet. Vid sidan av standup, skådespelande och programlederi skriver han även barnböcker, manus och producerar. Med sin aktuella föreställning Nya Svenska Ord återvände David till standup-scenen efter en längre paus.
Arrangör: Kahlo AB
Åldersgräns: 13 år
Föreställningens längd: ca 90 min, ingen paus

Biljetter & tider

Söndag 20 November 2022 15:00 Boka hos Ticketmaster
Söndag 20 November 2022 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Nya Svenska Ord - En standupföreställning med David Sundin, Lunds Stadsteater

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November