• Evenemang idag
Onsdag
30
November 2022
Lunds Stadsteater Lund

La Bohème

Sex ungdomar lever bohemliv i 1800-talets Paris: En poet, en konstnär, en filosof, en musiker, en sömmerska och en sångerska.
De har stora tankar om de sköna konsterna och den romantiska kärleken och drömmer om ett liv, där de kan älska och skapa i frihet.
Men den grå verkligheten ser inte riktigt ut som deras rosenskimrande luftslott. De får ingenting sålt och är i själva verket luspanka. De bor torftigt och kallt. Hur ska de få pengar till mat och hyra? De korta stunderna av inspirerat skapande, nyförälskelse och lyckligt festande får snart ge vika för livets realiteter och den tragedi, som oundvikligen närmar sig.
Föreställningen syntolkas
Om du önskar syntolkning av denna föreställning är det viktigt att du väljer rätt pristyp; ta en av de som heter Syntolkning.
Om du vill ha hjälp med att boka kan du kontakta Visit Lund AB på 046-13 14 15.
Hela föreställningen kommer att syntolkas.
Syntolken och de som önskar syntolkning träffas på föreställningsdagen kl 18:15 i foajén. Där kommer man att få sina hörlurar av syntolken. Hörlurarna funkar var som helst i salongen. De kommer även att gå in och få en introduktion av föreställningen i salongen innan den börjar.
Arrangör: Riksteatern Lund
Föreställningens längd: 2 tim, inkl paus

Biljetter & tider

Onsdag 30 November 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. La Bohème, Lunds Stadsteater

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November