• Evenemang idag
Torsdag
1
Juni 2023
Guidade turer i Lund Lund

Matmilen Lund

När sommaren står för dörren är det dags att fira delar av den gastronomiska krogscenen i Lund. Då är dags för Matmilen Lund.
Praktiskt information
Samma dag som eventet äger rum finns Matmilens representanter på något centralt ställe, ofta ett hotell. Där hämtar du ditt klippkort som är ditt bevis på att du är en av deltagarna i Matmilen. Nu börjar det roliga och goda äventyret. Ca 2 veckor före eventet kommer du att få ett mail med information om var du kan hämta ditt klippkort.
6 krogar deltar och du får på varje ställe testa en liten rätt, ett smakprov som förmedlar just den restaurangens meny. Din mat har du redan betalat för och du bestämmer själv om du vill köpa till dryck. Varje krog har speciellt framtagna förslag på passande dryck. Du väljer själv i vilken ordning du besöker de medverkande restaurangerna förutom den första som vi anvisar.
Allt löper på väldigt smidigt och enkelt, din uppgift blir att njuta och upptäcka nya krogar i din stad.
Restauranger
Buljong
Folk Pizza & Bar
Italia il ristorante
Fler restauranger tillkommer efterhand.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

20 st

har besökt evenemanget på Lund.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Guidade turer i Lund). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Matmilen Lund, Guidade turer i Lund

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni