• Evenemang idag
Torsdag
11
Januari 2024
Lunds Stadsteater Lund

Peptalk

Efter publiksuccén på Kulturhuset Stadsteatern Stockholm ger sig dockhumorföreställningen ”Peptalk” ut på turné i södra Sverige! Föreställningen har beskrivits som en ”språkligt lekfull uppsättning” (SvD) och en ”interaktiv baluns” (DN). DN skriver också att Björn Carlberg, som har skrivit och framför föreställningen, ”är väl så folkkär en dockspelare kan bli”. Den 11 januari 2024 kommer Björn och dockorna till Lunds Stadsteater!

Peptalk, av och med Björn Carlborg, är en humorshow med dockor där publiken får påverka handlingen med sina mobiltelefoner. Den misslyckade patriarken Tord bjuder in till en inspirationskväll fylld av standup, föreläsningar, rollspel och bingo varvat med mediokra musiknummer.
– Jag har alltid velat göra mer stand up-baserad komik och med föreställningen ”Peptalk” får jag chansen att leva ut den ådran med roliga sägningar och anekdoter från vitt skilda karaktärer. Med det interaktiva elementet som tillägg så får jag igång en dialog med publiken och kan i stort sett göra egna SIFO-undersökningar i realtid som jag tvingas förhålla mig till. Det är ett väldigt roligt sätt att jobba på och det känns spännande att besöka Lund, Malmö och Göteborg med föreställningen, säger Björn Carlberg.
Björn Carlberg står för manus och regi samt medverkar ensam på scenen med alla dockor. Björn har tidigare gjort succéföreställningarna ”Dockhumor på Scala” och ”Dockhumor 2” tillsammans med kollegan Petter Lennstrand, TV-serien ”Kjell” med Daniel Eskils samt ”Operation Klotty” på SVT.
Arrangör: Kahlo
Föreställningens längd: 75 min, ingen paus
Åldersgräns: 13 år

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Peptalk, Lunds Stadsteater

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari