• Evenemang idag
Torsdag
29
Februari 2024
Lunds Stadsteater Lund

The last five years

Här berättas en kärlekshistoria från början till slut.
Vi får följa en relation i glädje och sorg, i med- och motgång. Detta är en musikal om den underbara och ljuva men svåra kärleken. Cathy sitter ensam och sörjer sitt avslutade äktenskap. Jamie är överlycklig – han har just träffat en underbar tjej. Så börjar musikalen om Cathys och Jamies 5-åriga förhållande.Medan Jamie skördar framgångar som författare, kämpar Cathy med sin mindre lyckade karriär som musikalartist. Det sliter på relationen och deras jobb gör också att de tvingas tillbringa allt mer tid åtskilda. Med musik influerad av pop, jazz, klassiskt, klezmer, folkmusik och rock skildras kärlekens glädjeämnen och bekymmer.

Medverkande: Johanna Kylberg, Hani Arrabi
Regi: Heinrich Christensen
Musiker: piano, Johan Bergman, cello, Ida Nørholm
Mask: Helle Damgård
Produktion: Malmö Opera
Arrangör: Riksteatern Lund
Föreställningens längd: 1 tim 30 min, ingen paus
Föreställningen syntolkas
Om du önskar syntolkning av denna föreställning är det viktigt att du väljer rätt pristyp; ta en av de som heter Syntolkning.
Om du vill ha hjälp med att boka kan du kontakta Visit Lund AB på 046-13 14 15.
Hela föreställningen kommer att syntolkas.
Syntolken och de som önskar syntolkning träffas på föreställningsdagen kl 18:15 i foajén. Där kommer man att få sina hörlurar av syntolken. Hörlurarna funkar var som helst i salongen. De kommer även att gå in och få en introduktion av föreställningen i salongen innan den börjar.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The last five years, Lunds Stadsteater

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Mars