• Evenemang idag
26-27
Jun 2024
Skissernas Museum Lund

Lergöksworkshop

Prova att göra din egen lergök tillsammans med Kajsa Leijström, krukmakarmästare från Kivik.
Att göra lergökar är en fin gammal krukmakartradition och dessa enkla lerinstrument har gjorts i olika varianter över hela världen. Kajsa har under ca 30 år utvecklat sina lergökar och gjort både traditionella och egna varianter, oftast i olika djurformer. Vi jobbar tillsammans steg för steg och formar för hand och med specialverktyg som lånas ut. Förhoppningsvis ska alla kunna få ljud i sin lergök och skapa sin egen fantasifulla variant. Inga förkunskaper krävs och kursen passar även barn från ca 10 år.
Plats: Skissernas Museum
Workshopens längd: 1 tim 30 min
Viktig information:
Om du får förhinder är vi tacksamma om du avbokar din biljett, så att den kan bli tillgänglig för någon annan. Det gör du enklast genom att skicka ett mail till [email protected] Uppge ditt bokningsnummer.
Varje person kan som mest boka fyra platser åt gången. För dig som vill ha hjälp att boka din biljett hänvisar vi till Visit Lund på telefon 046-13 14 15.
Varmt välkommen!

Biljetter & tider

Onsdag 26 Juni 2024 11:00 Boka hos Ticketmaster
Onsdag 26 Juni 2024 13:30 Boka hos Ticketmaster
Torsdag 27 Juni 2024 11:00 Boka hos Ticketmaster
Torsdag 27 Juni 2024 13:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

0 st

har besökt evenemanget på Lund.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Skissernas Museum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lergöksworkshop, Skissernas Museum

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni