• Lund.info
  • Evenemang
  • Lund Choral Festival - Kammarkören möter Jan Lundgren & Mattias Hjorth
16-16
Okt 2024
Magle Konserthus Lund

Lund Choral Festival - Kammarkören möter Jan Lundgren & Mattias Hjorth

Det blir något alldeles särskilt när pianisten Jan Lundgren, basisten Mattias Hjorth och Kammarkören vid Musikhögskolan i Malmö möts för ett samarbete på Lund Choral Festival. Den klassiska musiken får konversera med folkmusik och jazz i en inspirerande fusion!
Kammarkören vid Musikhögskolan i Malmö leds av Mats Paulson, universitetslektor i dirigering, och består av ungefär 25 medlemmar, som alla är studenter vid Musikhögskolan. I konserten välkomnar kören oss in i ett musikaliskt landskap som tar avstamp i musik från renässans till nutid – med plats för improvisation när vi hör kören sida vid sida med jazzmusikerna Lundgren och Hjorth.

Lundgren fick sitt genombrott i Jan Lundgren Trio och räknas som en av världens främsta jazzpianister. Hans spel kännetecknas av att han genomgående sätter sin egen prägel på musiken. Hjorth hyllas för sitt melodiösa och lyhörda basspel och har spelat med både svenska och internationella stjärnor på jazzscenen.
Arrangör: Musik i Syd
Konsertens längd: 70 min, ingen paus

Biljetter & tider

Onsdag 16 Oktober 2024 17:00 Boka hos Ticketmaster
Onsdag 16 Oktober 2024 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

4 st

har besökt evenemanget på Lund.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Magle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lund Choral Festival - Kammarkören möter Jan Lundgren & Mattias Hjorth, Magle Konserthus

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni