Lördag
19
Oktober 2024
Lunds domkyrka Lund

Lund Choral Festival - Mozarts Requiem

Lund får finbesök från Tyskland när ett av våra absoluta favoritkörverk står på programmet! Dirigenten Daniel Zimmermann tar med sig kören Michaeliskantorei Kaltenkirchen till Lund för att framföra Mozarts älskade Requiem.
Michaeliskantorei är en blandad kör med 60 sångare. De uppträder regelbundet vid gudstjänster och konserter i hemorten Kaltenkirchen, beläget i hjärtat av Schleswig-Holstein, där kyrkan Michaeliskirche är ett kulturellt centrum för hela regionen. Förutom många stora oratoriekonserter hemma så åker kören gärna på omfattande konsertresor med orkester och solister. Kören har tidigare varit på turné i Bayern och Österrike, inklusive Salzburgs domkyrka, samt Italien med ett framträdande i San Marco i Venedig. Nu är det Lunds Domkyrkas tur att få besök och med sig har kören ensemblen Ensemble Il Trionfo.
Arrangör: Musik i Syd
Konsertens längd: 80 min, ingen paus

Biljetter & tider

Lördag 19 Oktober 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

2 st

har besökt evenemanget på Lund.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds domkyrka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lund Choral Festival - Mozarts Requiem, Lunds domkyrka

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni