Söndag
29
September 2024
Lunds Stadsteater Lund

Instructions for a Teenage Armageddon

En drabbande, berörande och hejdlöst rolig monolog om en omtumlande tonårstid.
Efter utsålda hus i London – nu kommer den drastiska monologen i en svensk översättning och iscensättning. Hur tar vi oss genom det kaos som tonåren kan vara?
En berörande och vansinnigt rolig coming-of-age story om en tjej som trots allt tog sig igenom sina stormiga tonår. Eileen är tretton år när hennes syster går bort i anorexia. Katastrofen skickar henne in i en tid av tuffa, nästan osannolikt brutala händelser.
Med ett rappt publiktilltal och mycket svart humor får vi följa Eileen från tretton till sjutton års ålder, genom en omtumlande metamorfos. En resa som navigerar i hur sorg och trauma kan sätta sina spår, om ensamheten och ilskan som tar över. Om att förlora sitt fotfäste, om kärlek, sex och nya oönskade familjemedlemmar.
Den lovordade texten är skriven av den unga brittiska dramatikern Rosie Day. I denna svenska uppsättning får vi se Alexandra Nordberg (bland annat Netflix-serien Kärlek & Anarki) i rollen som Eileen.
Medverkande: Alexandra Nordberg
Arrangör: Riksteatern Lund
Föreställningens längd: 1 tim 15 min, ingen paus

Biljetter & tider

Söndag 29 September 2024 16:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Instructions for a Teenage Armageddon, Lunds Stadsteater

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli