Torsdag
12
December 2024
Lunds Stadsteater Lund

A True Rock n' Roll Christmas Show

The Boppers & Rockabilly Fabulous är tillbaka med A True Rock n' Roll Christmas Show 2024!
Rock-Doo-Wop-kungarna The Boppers och powertjejerna Rockabilly Fabulous följer upp förra årets succéshow med en ny landsomfattande turné, och i år ansluter sångerskan Jannica Fernström till artistpaketet.
De är ett sammansvetsat gäng som tillsammans utlovar en glittrande och sprakande julshow, med massor av genuin rock´n roll och nostalgi för alla rockälskare. The Boppers är legendariska med sin mix av rock’n roll, karisma och stämsång och tillsammans framför artisterna både klassiska och rockiga jullåtar, samt härliga sprakande shownummer!
Till årets julshow planeras en hyllning till rockikonen Jerry Williams och det bjuds naturligtvis också på många hits från åren som gått. Detta fantastiska artistpaket garanterar årets svängigaste julshow, något utöver det vanliga, publiken kommer att bjudas på ett härligt gung som gör att ingen kan sitta still.
Arrangör: Guppy Entertainment
Konsertens längd: ca 2 tim, inkl paus

Biljetter & tider

Torsdag 12 December 2024 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. A True Rock n' Roll Christmas Show, Lunds Stadsteater

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj