Onsdag
20
November 2024
Lunds Stadsteater Lund

Aldrig Ensam Show

ALDRIG ENSAM SHOW – En föreställning som räddar liv
Charlie Eriksson är prisbelönt entreprenör och grundare av ideella organisationen Aldrig Ensam. Axel Schylström är en av Sveriges främsta artister, låtskrivare & föreläsare.

I Aldrig Ensam Show lyfter de tillsammans på locket till psykisk ohälsa – något av det mest tabubelagda som finns. 2 timmar av musik, humor och gripande monologer gör detta komplicerade ämne mindre laddat och mer hanterbart.
I föreställningen får publiken ta del av Charlies & Axels personliga erfarenheter av psykisk ohälsa. Vi följer Charlie genom självmordsförsöket som ledde till vård i respirator – och på hans resa tillbaka till livet igen. Axel lämnar ingen oberörd genom när han delar med sig av sin livshistoria: Olyckan som nästan kostade honom livet, vägen tillbaka – och det svåra livet som en av Sveriges värst brännskadade personer.
Charlies och Axels gripande, men trots allt hoppfulla livshistorier – kombinerat med intima musiknummer, visuella effekter och en stor portion humor – skapar en show som trollbinder, utbildar och ger minnen för livet.
Arrangör: Aldrig Ensam
Föreställningens längd: 2 tim, inkl paus

Biljetter & tider

Onsdag 20 November 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Aldrig Ensam Show, Lunds Stadsteater

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj