Torsdag
5
December 2024
Lunds Stadsteater Lund

Classical ballet the Nutcracker

Nu kan du uppleva dansare i världsklass från Ukrainas balett med publikens favorit och familjeföreställningen Nötknäpparen.
Nötknäpparen är ursprungligen en saga skriven av E.T.A. Hoffmann. Med libretto hämtad från sagan, odödlig musik signerad Peter Tchaikovsky och originalkoreografi av Marius Petipa har Nötknäpparen bllivit en av världens mest populära baletter.
Verket anses vara ett av huvudverken i den ryska balettskattkistan och har sedan premiären 1892 satts upp på otaliga scener runt om i världen. Föreställningen som nu besöker oss från Ukraina tar oss tillbaka i tiden och visar en klassisk iscensättning av baletten.
Den magiska berättelsen om lilla Clara, julfesten, Nötknäppardockan och fantastiska drömmar är välkänd för många och berättelsen fängslar publik i alla åldrar.
Ukrainas balett är ett turnéföretag bestående av dansare från ledande teatrar i Ukraina.
Arrangör: Touring Actors
Föreställningens längd: 2 tim inkl paus
Grupprabatt: Är ni en grupp på minst 5 personer så kan ni få grupprabatt. Ring Visit Lund på 046-131415 för att boka detta!

Biljetter & tider

Torsdag 5 December 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Classical ballet the Nutcracker, Lunds Stadsteater

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni