Söndag
20
Oktober 2024
Lunds Allhelgonakyrka Lund

Lund Choral Festival - Tenebrae

Lund Choral Festival välkomnar internationella körgiganter!
Brittiska Tenebrae har ett CV att imponeras av. De har bland annat sjungit på några av världens mest välrenommerade scener och festivaler, nominerats till en Grammy och medverkat i soundtracket till blockbusterfilmen Avatar: The Way of Water (2022). 2018 fick vi senast njuta av deras sång på körfestivalen, nu kommer kören tillbaka till Lund för ett kärt och efterlängtat återseende!


Tenebrae har varit verksamma i mer än 20 år. Under ledning av Nigel Short har de gjort sig ett internationellt namn med sina tolkningar av vokalmusik från renässans till nutid och samarbeten med Storbritanniens ledande orkestrar. På Lund Choral Festival går kören tillbaka till sina rötter i Joby Talbots Path of Miracles (2005). Med nya fräscha ögon och idéer återvänder Tenebrae till musiken som på många sätt definierat deras karriär. I verkets fyra satser får vi följa med på en musikalisk pilgrimsresa.
Arrangör: Musik i Syd
Konsertens längd: 70 min, ingen paus

Biljetter & tider

Söndag 20 Oktober 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Allhelgonakyrka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lund Choral Festival - Tenebrae, Lunds Allhelgonakyrka

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni