Onsdag
13
November 2024
Lunds Stadsteater Lund

tick, tick....BOOM!

tick, tick… BOOM! är en hyllning till musikteatern och drömmen om Broadway. En rockmusikal om unga bohemiska konstnärer med stora drömmar och lite pengar.
Det är 1990-tal. Nästan ingen har mobiltelefon, internet är knappt uppfunnet och aids-epidemin härjar. Jon är en ung musiker och kompositör med en dröm om att skriva en helt ny sorts musikal, relevant för samtiden. Han kämpar med skrivandet och hankar sig fram med extrajobb på en snabbmatsrestaurang.
Ingen vill sätta upp hans musikal och 30-årsdagen närmar sig med stormsteg. Klockan tickar… En efter en ger hans konstnärsvänner upp sina drömmar och tar ”vanliga” jobb. Hur mycket tid har man?
Arrangör: Riksteatern Lund
Föreställningens längd: 1 tim 30 min, ingen paus
Föreställningen syntolkas
Om du önskar syntolkning av denna föreställning är det viktigt att du väljer rätt pristyp; ta en av de som heter Syntolkning.
Om du vill ha hjälp med att boka kan du kontakta Visit Lund AB på 046-13 14 15.
Hela föreställningen kommer att syntolkas.
Syntolken och de som önskar syntolkning träffas på föreställningsdagen kl 18:15 i foajén. Där kommer man att få sina hörlurar av syntolken. Hörlurarna funkar var som helst i salongen. De kommer även att gå in och få en introduktion av föreställningen i salongen innan den börjar.

Biljetter & tider

Onsdag 13 November 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds Stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. tick, tick....BOOM!, Lunds Stadsteater

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lund.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lund. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli